КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» 3 жовтня уклало угоду з ПП «ХарківСтартСтрой» щодо ремонту будівлі вартістю 14,65 млн грн.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договору, який розміщений на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

До кінця 2016 року приватники мають виконати капітальний ремонт нежитлових приміщень, переданих в господарське відання КП «ХРСП» по проспекту Московському, 140.

Засновником переможця ПП «ХарківСтартСтрой» є Олександр Горбач. Він також зараз є засновником ПП «Солметснаб». Ці підприємства мають й спільний номер телефону.

Раніше серед засновників «Солметснабу» був Ігор Шкурко, відомий як заступник директора КП «ХРСП», яке й проводило тендер.

Нагадаємо, прокуратура Харківської області оголосила підозру депутату Харківської міської ради від фракції «Відродження», директору КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» Семену Сироті за розтрату бюджетних коштів та службове підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Також варто відзначити, що КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство» 3 жовтня уклало угоду з ПП «ХарківСтартСтрой» щодо ремонту будівлі вартістю 14,65 млн грн.

khrsp startstroj