В ході дослідження ринку послуг з паркування транспортних засобів у місті Харкові обласним територіальним управлінням Антимонопольного комітету України встановлено, що ТОВ «Південбудсервіс» завищує вартість послуг з паркування автівок на майданчику для паркування на залізничному вокзалі станції Харків-Пасажирський.

Вартість паркування на майданчику, розташованому біля вокзалу «Харків-Пасажирський» не затверджена жодним рішенням Харківської міськради. АМКУ вбачає в діях ТОВ «Південбудсервіс» ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого частиною першою ст.13, пунктом 2 ст.50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку, що призвело до ущемлення інтересів споживачів.

Власником ТОВ «Південбудсервіс» є 34-річний Самвел Арутюнян, з статутним фондом в 1 тис.грн. Самвел Арутюнян мешкає в селі Івано-Слиньківка Сахновщинського району. Керівником фірми є Руслан Іщенко. Фірма створена в грудні 2014 року.

ТОВ «Південбудсервіс» вказує пошту - Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. Таку ж саму адресу використовували та використовують ТОВ «Кодем» та ТОВ «Бест-Р», які фігурують в кримінальному провадженні за фактом проведення Департаментом капітального будівництва ХОДА тендеру на придбання монтажного обладнання по реконструкції очисних споруд каналізації Малоданилівської селищної ради Дергачівського району на 9,5 млн.грн.

І ТОВ «Кодем», і ТОВ «Бест-Р» підозрюються також у фіктивній діяльності (розтрата бюджетних коштів), яку вони узгоджували безпосередньо з Департаментом кап.будівництва ХОДА.

ТОВ «Південбудсервіс» зареєстроване на одному поверсі з ТОВ «Кодем» в будинку за адресою – Космічна, 21.

Дружина Самвела Арутюняна – Владислава, працювала помічницею судді в Ленінському райсуді міста Харкова та звільнилася у зв’язку з народженням дитини.

Самвел Арутюнян в 2013 році придбав Jaguar XJ 2013 року випуску. Зараз, в 2017 році, подібну автівку 2013 року випуску можна придбати за 1,5 мільйона гривень.

Крім цього, Самвел Арутюнян має у власності Toyota RAV4 2013 року випуску ( придбав також в 2013 році) та Toyota Camry 2015 року випуску (придбав в 2015 році).

Владислава Арутюнян в 2012 році придбала квартиру у Харкові площею 89,1 кв.м. за 749,4 тис.грн.

Самвел Арутюнян в 2016 році заробив 20 тисяч гривень. Владислава Арутюнян в 2016 році отримала 12,9 тис.грн., як допомогу при народженні дитини. У подружжя Арутюнян двоє дітей.

Самвел Арутюнян є співвласником також 3 фірм (внески в статутні фонди на загальну суму 52,8 тис.грн.) - ТОВ «Гермес Консалтинг Груп», ТОВ «Переможець харчова промисловість», ТОВ «Реал». Але, жодну з 4 фірм чоловіка Владислава Арутюнян в своїй є-декларації після звільнення не зазначила.