Тепер, мабуть, ні в кого не виникнуть сумніви про зв’язок Максима Мусєєва і ТОВ «Ваго-рев».

ЖК «Садовая горка» (вул. Данилевського 40-42) - один з елітних житлових комплексів у Харкові, вартість кв.м. житла в якому варіюється від 1500 до 2500 дол. США. Житловий комплекс складається з двох корпусів. У будинку: закрита територія, цілодобова охорона, дитячий майданчик, галерея. Серед лідерів, по кількості придбаних квартир у цьому комплексі - родина голови Адміністрації Ленінського району міста Харкова Максима Мусєєва.

Родина Мусєєвих володіє трьома квартирами у цьому комплексі. Одна, площею 158 кв.м., записана на самого голову району, ще дві - на його матір - Ніну Мусєєву. Примітно, що одну з цих квартир їй подарували, а попереднім власником квартири значиться Зинаїда Кірсанова, яка нагадаємо була засновницею ТОВ «Ваго-Рев». До речі, у Зинаїди Кірсанової є ще одна квартира в цьому комплексі.

Сама ж ТОВ «Ваго-рев» фаворит на тендерах, які проводить КП «Харківський метрополітен» відомий багатьом харків’янам. Його разом з іншими фаворитами тендерів метрополітену ТОВ «СМП-753» та ТОВ «СПО», називають підприємством із «орбіти» колишнього заступника директора КП «Харківський метрополітен», депутата Харківської міської ради від Партії Регіонів та Голови Адміністрації Ленінського району Максима Мусєєва. Засновники,власники,керівники цих підприємств пов’язані або з близькими Мусєєва або в нього працювали чи працюють.

ТОВ «Ваго-рев» до 2013 року було оформлене на ту саму Зинаїду Кірсанову. Вона була засновницею з статутним фондом 63 тис.грн. З 2009 по 2013 рік директором ТОВ «Ваго-рев» був Андрій Артеменко, якого називають сином колишнього начальника рекламного відділу метрополітену Марини Артеменко. Раніше Андрій Артеменко був першозасновником та власником ТОВ «Компанія «СПО» та експертом групи технічного нагляду підприємства «СМП- 753».

Зараз Андрій Артеменко перший заступник директора КСП «Харківміськліфт», а також кандидат від партії «Відродження» в Харківську міську раду.

Зараз підписантом, керівником (з 31 жовтня 2013 року) та кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Ваго-рев» є Сивинський Ян Валерійович. Особа з таким ПІБ відома, як студент заочного відділення за спеціальністю транспортні технології ХНУ міського господарства ім. О.М.Бекетова. Юридична адреса ТОВ «Ваго-рев» - м.Харків, вул. Карла Маркса, 7.

Нагадаємо, КП «Харківський метрополітен» 23 січня 2015 року уклав угоду з ТОВ «Ваго – Рев» на послуги ремонтування і технічного обслуговування. Вартість угоди склала 265,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».