Департамент транспорту Харківської міськради 25 травня уклав угоду з КП «Міськелектротранссервіс» на реконструкцію контактної мережі по просп. Московському (вул. Доброхотова – вул. Енергетична) з облаштуванням електричного освітлення вартістю 24,41 млн. гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Необхідно провести демонтаж контактної мережі трамваю,тролейбусу і мережі зовнішнього освітлення по пр.Московському (вул.Доброхотова – вул.Енергетична) довжиною 338 м (трамвай), 1388 м (тролейбус) по осі вулиці, а також виконати заміну опор, спецчастин, кабелів, елементів зовнішнього освітлення, тощо.

Всі елементи контактної мережі, а також зовнішнього освітлення, що підлягають заміні в ході виконання реконструкції, повинні бути новими.

Монтажні роботи потребують припинення руху транспорту і будуть виконуватись переважно в нічний час та вихідні дні.

Єдиним конкурентом комунальників на торгах було київське ВК «Контакт-90», яке пропонувало виконати роботи за 25,98 млн. грн.

Нагадаємо, що у квітні цього року Департамент транспорту Харківської міськради уклав угоду з ТОВ «ВСП «Констракшн» вартістю 9,82 млн грн. на ремонт трамвайного переїзду проспект Московський – вулиця Доброхотова.