Спеціалізоване комунальне підприємство «Харківзеленбуд» уклало з ТОВ «Київська будівельна компанія-Плюс» угоду щодо капітального ремонту центральної алеї саду ім. Шевченко вартістю 1,367 млн. грн.

Звіт про укладення договору опублікували на офіційному порталі електронних закупівель «Прозорро» 16 серпня.

Згідно договору роботи мають бути виконані з 12 серпня до 31 грудня 2016 року.

Більш детальної інформації про проведення закупівлі не з’явилося.

Нагадаємо, що фактично роботи розпочалися наприкінці липня, коли ще не було угоди. За даними міськради, роботи по ремонту центральної алеї мають завершити до дня міста.

ГО «Харківський антикорупційний центр» з'ясував, що всього в цьому році заплановано витратити на відновлювальні роботи в саду Шевченко 22,83 млн.грн. (з яких 10,23 млн.грн. з бюджету розвитку міста Харкова)

Під час зустрічі з громадськими активістами віце-мер Ігор Терехов говорив, що підрядником буде відома київська фірма.

ТОВ «Київська будівельна компанія-Плюс» заснував Євгеній Волк з Житомирської області.

Він також є засновником ТОВ «Київбудресурс», де його партнерами є Олег Пінчук та Володимир Бойко, ТОВ «Київська будівельна компанія –В» (директор Андрій Безух). Крім того, дружина Волка -Вікторія Волк разом з Олегом Пінчуком заснувала ТОВ «компанія «Буд-Стар».

ТОВ «Київська будівельна компанія-Плюс» не є відомим забудовником. Але з минулого року почала отримувати цікаві підряди. Так, приватники виграли тендер у київського КП «Інженерний центр» на реставрацію Андріївського узвізу вартістю 5 млн. грн.

А цього року фірма отримує кошти від ДПСУ на будівництво житла для прикордонників у Чернігові.

sad shev4enko prozorro ce60c

kyiv budkompania 3a9c7