Військова частина А1352 уклало угоду з ПП «Донремсервіс» щодо проведення ремонтних робіт вартістю 1,4 млн. грн.

Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Мова йде про капітальний ремонт діючого сховища № 271 на території балаклійського арсеналу.

Угоду уклали без проведення аукціону по допороговій процедурі.

Цікаво, що вартість матеріалів є завищеної. Наприклад, розчин цементний кладковий М 100 обійдеться військовій частині за ціною 1564 грн./куб м. Для порівняння КП «Харківводоканал» закладає вартість такого самого розчину у 844 грн./куб.м. При виконанні робіт у Донцю Балаклійського району на очисних спорудах вартість готового опоряджувального цементного розчину складає 862 грн./куб.м.

Лише на цьому розчині завищено вартість робіт на 50 тис. грн. Ще на 50 тис. грн. завищили на роботах з трамбування ґрунту. В кошторисі військової частини вказана вартість ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками за ціною 3309 грн./100 куб.м. Той самий «Харківводоканал» у своїх кошторисах вказує ціну 2218 грн./100 куб.м. А у Лозоввій під час робіт з реконструкції каналізаційного колектору запланували вартість ущільнення ґрунту у розмірі 1203 грн./100 куб.м.

Вартість улаштування цементної вирівнювальної стяжки завищена в чотири рази, в порівнянні з цінами, які показує на своїх роботах «Харківводоканал».

Власником та керівником ПП «Донремсервіс» є Ігор Григорович Толдінов. Статутний фонд фірми 500 гривень.

Раніше фірма була зареєстрована в Донецьку на Андрія Коротких, а до того – на Володимира Кучеренка.

У держреєстрі вказано номер телефону +380666027810, який також використовує бухгалтер ФОП Севастьянова Наталія Анатоліївна. Інший номер - 380679615144, який записаний у Севастьянової, використовує ФОП Ревенко. Останній також використовує електронну пошту «Донремсервіс» - Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Ревенко отримує підряди від військової частини 3017.

Ігор Григорович Толдінов згідно з рішенням Адміністративної колегії АМКу в Харківській області є виконавцем робіт в ТОВ «НВО Східбуд». Ця фірма була оштрафована антимонопольниками за зговор саме на тендерів в/ч 3017.