Департамент комунального господарства Харківської міськради 29 вересня уклав угоду з ТОВ «Будівельна компанія Будресурс» щодо капітального ремонту зеленої зони на суму 3,79 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Зелена зона, де пройдуть роботи, розташована між будинками по пров. Брянському, 5 А та вул. Фесенківській, 10 в Харкові. Тут знаходиться невеликий сквер, в якому розміщено декілька дитячих майданчиків та гойдалки.

Тепер тут буде покладене нове асфальтобетонне покриття та покриття для дитячих і спортивних майданчиків. На дитячому майданчику буде встановлений дитячий ігровий комплекс «Олімпія», гойдалка, качалка-балансир та буде побудована пісочниця.

На спортивному майданчику встановлять тенісний стіл та тренажер стрит-воркаут. Також планується зробити поливальний водопровід, улаштувати 3330 кв м газону, зробити клумби, встановити 38 паркових лав та урн.

Роботи тут необхідно виконати до кінця 2016 року.

Власником ТОВ «Будівельна компанія Будресурс» є Роман Колісник, який раніше був серед засновників ТОВ «ДБК «Уровень», що входить до переліку підозрілих контрагентів парку ім. Горького. Його колишній партнер по «Уровню» Валерій Певнєв є кандидатом в депутати міськради від партії «Відродження», від якої також висувається мер Харкова Геннадій Кернес. Вибори пройдуть 25 жовтня.

Конкурентами «Будресурсу» були ТОВ «МК «Автоспецстрой» та ТОВ «Іскрасофт», але їх пропозиції були дорожчими.

ТОВ «МК «Автоспецстрой» належить Олександру Мудракову. Він також володіє ТОВ «Научно-виробнича компанія «Альянс».

ТОВ «Іскрасофт» заснували Сергію Курасі, Павлу Літвіненко, Федіру лученко та росіянину Володимиру Неровному.

Нагадаємо, що ТОВ «БК Будресурс» нещодавно виграло тендер на реконструкцію пішоходно-транспортної мережі в районі вул. Білої Акації.

В липні КП «Харківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» замовив ФОП Пироженко Сергію Васильовичу замовив обладнання для спортивних майданчиків на 7,53 млн грн.