Голова адміністрації Холодногірського району Максим Мусєєв отримав 52800 грн від Сімонова Михайла Юрійовича в якості орендної плати.

Про це стало відомо з декларації чиновника, розміщеної на сайті НАЗК.

Цікаво, що саме ця людина отримує підряди напряму від адміністрації Холодногірського району.

Так, за даними сайту «Прозорро», Сімонов отримав два підряди напряму від Адміністрації – 588 тис. грн. на капітальний ремонт санвузлів (цокольний поверх, 2 поверх) у будівлі Адміністрації та 157 тис. грн. - на поточний ремонт паркетної підлоги ІІ поверху, конференц-зали на ІІ поверсі.

Підряди підприємець отримав без аукціону за допороговою процедурою. А угоди підписав особисто Максим Мусєєв.

Крім того, ще один підряд Сімонов отримав від управління освіти тієї самої адміністрації. Мова йде про капітальний ремонт м'якої покрівлі неслужбових приміщень) в Харківській гімназії № 86 вартістю 165,6 тис. грн.

Також варто відзначити, що окрім адміністрації Холодногірського району Сімонов отримував підряди лише від Департаменту житлового господарства.

Мова йде про понад 30 угод на майже 2 млн. грн Всі угоди підписані за допороговою процедурою й майже всі стосуються проведення ремонтів на території Холодногірського району.

Також Мусєєв в декларації вказав, що отримував кошти від своєї помічниці Наталії Бєлоус та Олександра Волкова. Саме на них зараз записане ТОВ «Продтехзем», яким володів Мусєєв.