Філія «УМГ «Харківтрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 5-6 липня за результатами тендерів уклав угоди про переоснащення котелень на загальну суму 73,32 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Енергосервіс» переоснастить систему теплопостачання Новопсковського проммайданчика Сєвєродонецького ЛВУМГ за 29,57 млн грн.

Також реконструюють котельню на компресорній станції КС-13 «Первомайська» газопроводу «Союз» за 15,37 млн грн.

ТОВ «Газпромбудмонтаж» переоснастить системи теплопостачання Харківського ЛВУМГ за 15,38 млн грн. і компресорної станції №2 Куп’янського ЛВУМГ за 13,00 млн грн.

Усі роботи виконають до липня 2017 року.

Переможці змагалися лише між собою.

Фірма »Енергосервіс» (код ЄДР 20578571), зареєстрована в м. Боярка Київської обл., належить Володимиру Довбняку. Вона прописана по вул. Маяковського, 49, де знаходяться Боярське ЛВУМГ, а також філії «Укргазенергосервіс» та «Укргазтехзв’язок».

«Газпромбудмонтаж» заснував Василь Шкробтак у 2010 році у м. Вишневе під Києвом. Пізніше фірма змінила адресу реєстрації на Львів, а засновниками стали Назарій Петренко, Світлана Гонта, Руслан Калашник і Олег Галаган.

Калашник походить з м. Калуш Івано-Франківської області. Олег Галаган також свого часу був прописаний в Калуші.

У 2011 році Галаган і Калашник мали спільну фірму «Бріск Трейд Україна» з Ернестом Сейтхаліловим, який у 2008-2009 рр. був замдиректора з капбудівництва і матеріально-технічного обслуговування «Укртрансгазу».

Зараз партнером Петренка і Гонти по «Газпромбудмонтажу» є Іван Собішкевич. Раніше він входив до наглядової ради ПАТ «Городоцький кар’єр» як представник акціонера – ТОВ «ФК «Декра» з групи Суркісів.

Також Собішкевич керує ТОВ «Газенергокомплект» Світлани Будз і Наталії Назар. У грудні 2015 року ДП «Укрспирт» уклало з цією фірмою угоду про постачання газу на 275,46 млн грн.