СКП «Харківзеленбуд» уклав угоду з ТОВ «БК Спецбудтехнологія» щодо будівництва системи прикореневого поливу дерев вартістю 1,65 млн. грн.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договору та проведення аукціону, який розміщений на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

За даними тендерної документації, система прикореневого поливу повинна обов’язково у своєму складі мати: ковер газовий (водопровідний) шестидюймовий з матеріалу: полімерпіщан (або еквіваленту), дренажну гофровану двошарову трубу d = 160 мм «Pragma» (або еквівалент), Du Pont Typar * SF (або еквівалент) термічно скріплений геотекстилем., заглушку ПВХ d = 160 мм.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Декорбудсервіс». Засновником якого вказаний Антон Неєлов. Він також за даними аналітичної системи «YouСontrol» був засновником й переможця торгів ТОВ «БК Спецбудтехнологія».

Телефон 7513103, який внесений у реєстрі як контактний для ТОВ «БК Спецбудтехнологія», також використовується ТОВ «Декорбудсервіс».

Тож фірми, які прийняли участь у торгах, можуть бути пов’язаними між собою, хоча й зараз єдиним засновником ТОВ «БК Спецбудтехнологія» є Сергій Зюкин.

Нагадаємо, що ТОВ «БК Спецбудтехнологія» є субпідрядником під час проведення реконструкції саду ім. Шевченко у Харкові.

zelenbud rozpylyav e761f