Національний Фармацевтичний Університет уклав угоду з ТОВ «СБ Рембудсервіс» щодо проведення капітального ремонту гуртожитку вартістю 9,99 млн. грн.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договору та проведення аукціону, який розміщений на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

Підрядник має виконати капітальний ремонт гуртожитку № 5 НФаУ за адресою: місто Харків, вулиця О. Невського № 18.

Планується внутрішні роботи, заміна комунікацій, ремонт фасаду тощо.

Найменшу ціну у розмірі 7,49 млн. грн. під час аукціону запропонувало ТОВ «Максистрой» Максима Голода та Станіслава Баранника.

Їх пропозицію відхилили через те, що підприємці не надали розрахунок договірної ціни в передбачені строки, встановлені документацією.

Також відхилили пропозицію ТОВ «Консалт Буд 2011» (7,5 млн. грн.) Валентини Іменниник через відсутність документів, які підтверджують кваліфікаційні вимоги.

Після чого була акцептована пропозиція ТОВ «СБ Рембудсервіс».

Власниками ТОВ «СБ Рембудсервіс» є Катерина Гученко, Петро Єрмаков, Олександр Шепотько (керівник). Це підприємство є правонаступником ПАТ «СБ Рембудсервіс», власниками якого були Семен Сирота, Катерина Гученко, Петро Єрмаков.

Раніше, з 2010 року посаду генерального директора «Рембудсервіс» займав сам Семен Сирота. А, бухгалтером в той час була Катерина Гученко.

З 2011 року Семен Сирота є директором КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство».

Нагадаємо, що Сирота підозрюється у розкраданні бюджетних коштів.

Нагадаємо, що фірми з оточення Сироти регулярно отримують підряди від фармацевтичного університету.

firma syroty 26ec9