КСП «Інженерні мережі» Харківської міської ради за результатами тендеру замовило ТОВ «Українські новітні телекомунікації» інформаційно-телекомунікаційну автоматизовану систему «Безпечне місто Харків майдан Конституції» за 5,144 млн грн.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договорів та проведення аукціонів, який розміщений на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

Планується встановити систему відеоспостереження роздільною здатністю не менше 120 пікселів , яка буде включати в себе 18 камер.

Планується прокладання нових волоконно-оптичних мереж до комунатора, а також поєднати цю систему з системою безпеки на площі Свободи, яку також робило ТОВ «Українські новітні телекомунікації».

Виробником відео-реєстратора, камер і кожухів є канадська компанія «Avigilon».

Єдиним конкурентом було ТОВ «Радіо-лінк» Олега Кірєєва, Олександра Крушельницького, Андрія Солошенко.

Засновником «Українських новітніх телекомунікацій» нині є ТОВ «Конкорд Консалтинг» Ігоря Мазепи, власника інвестиційної компанії «Concorde Capital».

Раніше власниками «УНТ» були Ірина Луценко і Степан Нарембік – дружина та тесть генпрокурора Юрія Луценка.

Але зв’язок з родиною генпрокурора ця фірма не втратила.

За даними документів, які є у системі «Прозорро», фірма «УНТ» орендує автомобілі у ТОВ «Сіті конект», яке належить сину генпрокурора Олександру Луценко, а директором є Віталій Морозюк. Останній також є директором ТОВ «Експерт інфо плюс», де засновником вказана Світлана Риженко.

Риженко у ЗМІ називають бухгалтеркою родини Луценко.

lucenko kernes 048ca