Військова частина 3005 Міністерства внутрішніх справ 5 червня уклала угоду з ПП «Престиж Буд Сервіс» на реконструкцію казарми під гуртожиток по вул. Володарського, 22 в м.Харкові. Вартість угоди складає 13,61 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансуються з державного бюджету і мають бути виконані в цьому році.

Передбачається реконструкція та перепланування приміщень 2-3 поверхової будівлі казарми в житлові кімнати гуртожитку, перебудова цокольного та підвального поверхів, а також заміна даху на суміщене покриття. З казармених приміщень формуються дві двоповерхові секції коридорного типу з житловими блоками, які складаються з двох кімнат на 2-3 чоловіка кожна, кухні (або кухні-ніші) та санвузла з душем. Загальна площа будинку – 3362 м.кв., з них гуртожитку – 2238 м.кв. Кількість жилблоків – 27. Місткість гуртожитку – 145 чол.

Фірма-переможець «Престиж Буд Сервіс» створена 4 березня цього року, за місяць до оголошення тендеру, і записана на Варібрус Лану Юріївну. Тендерною документацією передбачено, що учасник мав підтвердити досвід виконання не менше трьох аналогічних договорів.

У 2008 році мерія Харкова відводила0,1 га Юрію Варібрусу (батьку власниці фірми) під будівництво та обслуговування будинку на вул. Рокитна,18.

У держреєстрі «Престиж Буд Сервіс» вказала для зв’язку електрону пошту Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. Наразі відомо, що дві діючі компанії під такою назвою – ПП «Автосила» зареєстроване у с.Подвірки Харківської області на Олександра Остахова, а також ТОВ «Автосила» зареєстроване у Києві на Катерину Калініну і Олександра Підгайного. У 2002-2006 рр. також працювало ще одне ТОВ «Автосила» (сьогодні ліквідоване), пов’язуванез Петром Порошенком.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «УВМ» Валерія Уварова і Наталії Трофімової. Відомо, що ця фірма продає вугілля, в тому числі і марки антрацит, що в Україні видобувається тільки на тій частині Донецької і Луганської областей, що захоплені терористами.