Поліція підозрює посадовців Слобожанської селищної ради Зміївського району Харківської області та ТВПП «Ресурс» у незаконному заволодінні більше 1 млн грн., виділених на реконструкцію зелених насаджень. Про це свідчить ухвала Зміївського районного суду Харківської області від 5 грудня.

За даними слідства, у 2016 році селищний голова Слобожанського (раніше називалося Комсомольське) замовив торгівельно-виробничому приватному підприємству «Ресурс» роботи з реконструкції зелених насаджень на загальну суму понад 4 млн грн. Сторони підписали акти виконаних робіт.

Правоохоронці встановили, що посадовці селищної ради та ТВПП «Ресурс» завищили вартість виконаних робіт на суму понад 1 млн грн.

Суд надав слідчім Зміївського ВП Чугуївського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області, які розслідують кримінальне провадження № 12016220300001050 від 08.09.2016, доступ до документації, яка знаходиться у приміщення Слобожанської селищної ради.

Слобожанську раду очолює Дмитро Діхтяр, який був членом Партії регіонів. Засновником та директором ТВПП «Ресурс» є Ігор Тарновецький.