Управління освіти, культури і туризму Дергачівської РДА  (Харківська обл..) за результатами торгів уклало угоду з ТОВ «Компанія Гамаюн» щодо придбання комплектів меблів для кабінетів початкової ланки вартістю 1,44 млн. грн.

Про це пише »Харківський антикорупційний центр» з посиланням на дані системи «Прозорро»

Планується придбати 184 комплект меблів по 7850 грн./шт. Комплект складається зі стільця та антисколіозного одномісного столу, що регулюється по висоті.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Торговий дім «Борей». Зараз засновником цього підприємства є Олена Кушнарьова, директором – Дмитро Кушнарьов.

В Єдиному держреєстрія фірма вказала контактними  телефони +380442009414 та +380442009416, які також використовує «Компанія Гамаюн». За даними аналітичної системи YouСontrol, раніше серед власників ТД «Борей» був Олексій Ланченко. Він також був й серед засновників ТОВ «Компанія Гамаюн». Нині фірма належить росіянину Андрію Волкову, Алєксандрі Волковій та Нікіті Олексійовичу Ланченку.

Крім того, В «Компанія Гамаюн» зареєстроване в Києві по вул. Північно-Сирецька, 3. В цьому ж будинку знаходиться «Шкільний базар», контактний телефон якого (206-08-00) вказує в документації ФОП Олена Кушнарьова– засновник «Компанія Гамаюн».

Керівником управління освіти, культури і туризму Дергачівської РДА є Наталія Давидова. Вона стала відомою, коли задекларувала 2,5 млн. грн. заощаджень готівкою, при річній зарплаті у 70 тис. грн.