Військова частина 3017 акцептувало пропозиці. ТОВ «Промпостач і К» щодо ремонту капітального ремонту будівлі казарми військового містечка № 216 вартістю 2,49 млн. грн.

Про це повідомляється у « Віснику державних закупівель».

Планується виконати внутрішні роботи, зробити опалення, водопровід та каналізацію, прокласти електрику тощо.

Цікаво, то спочатку торги на ці роботи виграло ТОВ «Констракшн груп інтернешнл», чия пропозиція була акцептована у вересні.

Але їх пропозицію відхилили після втручання Управління СБУ у Харківській області. Правоохоронці надіслали до військової частини листа, в якому нагадали тендерному комітету, що ТОВ «Констракшн груп інтернешнл» було покарано за спотворення результатів торгів й 8 серпня ця фірма була внесена до «Чорного списку» АМКУ та три роки не має права приймати участь у торгах.

Нагадаємо, що Харківське відділення АМКУ оштрафувало на 34 тис грн. дві фірми, які у 2015 році розіграли тендер Харківського національного університету імені Каразіна щодо будівництва нового корпусу вартістю 7,07 млн грн.

Про це повідомив «Центр протидії корупції», який ініціював оскарження цієї закупівлі.

Тож переможцем торгів визначили полтавську ТОВ «Промпостач і К». Ця фірма записана на харків’янина Олександра Чепурного, директором вказаний Олексій Полях.

Ця фірма також була фігурантом кримінального провадження, щодо розкрадання службовими особами управління капітального будівництва Полтавської обласної адміністрації коштів під час будівництва протитуберкульозного диспансеру на 350 ліжок.