КЗ «Міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву водних видів спорту Яни Клочкової» уклала угоду з ТОВ «Машстройсервис» щодо ремонту басейну вартістю 5,46 млн. грн.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договорів та проведення аукціонів, який розміщений на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

Мова йде про капітальний ремонт покрівлі та опорядження внутрішнє басейну на вул. Динамівській,5А.

Роботи з ремонту цього басейну проводяться постійно. В 2012 році на ремонт фасаду виділили три мільйони гривень. За ці кошти була проведена повна реконструкція фасаду будівлі: замінені склопакети, встановлені алюмінієві панелі і ін.

Минулого року провели тендер на капітальний ремонт покрівлі та опорядження внутрішнє басейну на вул. Динамівській,5А Й тоді договір на суму ТОВ «Машстройсервис». Був укладений договір на 2,79 млн. грн. За ці гроші мали відремонтувати кровлю та покрівлю над басейном, електроосвітлення, виконати оздоблювальні роботи.

У листопаді 2016 року вартість цього договору зменшили до 1,88 млн. грн.

Зараз планується відремонтувати зал басейну, знову відремонтувати фасад та покрівлю над басейном, а також стіни, підлогу тощо.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «ВКФ «Будком». Ця фірма раніше була зареєстрована за однією адресою з ТОВ «Машстройсервис» по вул. Набережна Крупськой (теп. Сабурівська), 5. Засновниками фірми є Леонід Пеньков та Валерій Турченко.

Власниками ТОВ «Машстройсервис» є Галина та Ігор Воробйови. Останній є зятем екс-віце-мера Харкова Олександра Попова, який якраз курирував питання спорту. Підписантом вказана Валентина Федосєєва.

Директором є Михайло Гревцев.

Субпідрядниками під час виконання цього договору будуть полтавське ПП «Поло-Інвестбуд» Юрія Салабаєва та ТОВ «БУ «Аеродорбуд» Олександра Сурманідзе. Остання фірма була конкурентом ТОВ «Машстройсервис» під час минулорічного тендеру.

Нагадаємо, що Дзержинський районний суд міста Харкова визнав винним колишнього директора ТОВ «Машстройсервис» Валерія Воробйова (тестя доньки екс-віце мера Харкова Олександра Попова) у привласненні коштів харківського місцевого бюджету у розмірі 46 тис грн. під час реконструкції шкільних спортмайданчиків і засудив його до 2 років умовно та штрафу в 4250 грн.

otrymae vidmerii 32215