Комунальне підприємство «Центральний парк культури та відпочинку імені М.Горького» уклало 8 липня угоду з ТОВ «Альбус груп» щодо реконструкції нежитлової будівлі літ.»ВЛ-1» під адміністративну будівлю з підсобними приміщеннями та відкритим майданчиком з навісом на загальну суму 7,04 млн.грн.

Про це повідомляється в системі електронних закупівель «ProZorro».

Спочатку угода була підписана на 9 млн.грн., але у зв’язку зі зменшенням обсягів закупівлі, була підписана додаткова угода на 7,04 млн.грн. Загальнобудівельні роботи (5,2 млн.грн.) будуть проводитись в приміщенні площею 325 кв.м. (планують зробити опалення топкової, вентиляцію, систему кондиціонування, водопостачання, каналізацію і т.д.

Власником ТОВ «Альбус Груп» є Олена Колеснік, а керівником - Артем Краснов. Фірма була створена в 2013 році. Починаючи з грудня 2015 року по цей час парк Горького перерахував ТОВ «Альбус Груп» понад 15 млн.грн.

Також комунальне підприємство «Центральний парк культури та відпочинку імені М.Горького» в той же день, 8 липня, уклало угоду з ТОВ «Контрплюс» щодо будівництва зрошувальної системи на території парку на загальну суму – 3,21 млн.грн. Про це також повідомляється в системі електронних закупівель «ProZorro».

Спочатку угода була підписана на 3,51 млн.грн., але у зв’язку зі зменшенням обсягів закупівлі, була підписана додаткова угода на 3,21 млн.грн. Планується виконати земельні роботи обсягом на 2324 куб.м., прокласти трубопровід на 8,3 км (2 млн.грн.).

Власником та керівником ТОВ «Контрплюс» є Микола Гензель. Фірма була створена в лютому 2016 року.

Парк Горького навесні 2011 року був закритий та відкритий після масштабної реконструкції в серпні 2012 року.