Комунальне підприємство «Центральний парк культури та відпочинку імені М.Горького» уклало 18 липня угоду з ТОВ «Альбус груп» щодо будівництва господарських будівель на території парку на загальну суму 10,2 млн.грн.

Про це повідомляється в системі електронних закупівель «ProZorro».

Спочатку був підписаний договір на 12,44 млн.грн., але у зв’язку зі зменшенням обсягів закупівлі була підписана додаткова угода, яка зменшила вартість закупівлі на 2,25 млн.грн.

Всього планується виконати загальнобудівельні роботи на площі розміром 476 кв.м. (8,35 млн.грн.), електромонтажні роботи довжиною та реконструювати систему опалення, вентиляції та зробити покриття площею 465 кв.м.

Нагадаємо, що на початку липня комунальне підприємство «Центральний парк культури та відпочинку імені М.Горького» уклало угоду також з ТОВ «Альбус груп» щодо реконструкції нежитлової будівлі літ.»ВЛ-1» під адміністративну будівлю з підсобними приміщеннями та відкритим майданчиком з навісом на загальну суму 7,04 млн.грн.

Власником ТОВ «Альбус Груп» є Олена Колеснік, а керівником - Артем Краснов. Фірма була створена в 2013 році. Раніше власниками фірми були Андрій Романенко та Дмитро Гайлюнас. Починаючи з грудня 2015 року по цей час парк Горького перерахував ТОВ «Альбус Груп» понад 15 млн.грн.

Парк Горького навесні 2011 року був закритий та відкритий після масштабної реконструкції в серпні 2012 року.

Крім цього, з ТОВ «Альбус-Груп» в липні було підписано договір щодо капітального ремонту парку ім. Квітки - Основ'яненка вартістю 36,5 млн.грн.

Нагадаємо, що Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 3 березня 2017 року уклав угоду з ТОВ «Альбус Груп» щодо проведення капітального ремонту дороги по вул. Академіка Павлова, 309 Б на суму 1,17 млн.грн. В 2016 році по цій адресі вже проводився поточний ремонт асфальтового покриття.