Комунальне підприємство «Харківський міський центр нерухомості» 7 грудня замовило ПАТ «Завод Фрунзе» легковий автомобіль вартістю 875 тис грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро«.

Комунальне підприємство придбало повнопривідний позашляховик Hyundai Tucson 2.0 A/T TOP Panorama 4 WD. Авто має автоматичну коробку передач, шкіряну обшивку сидінь, підігрів передніх та задніх сидінь, передній та задній парктронік, камеру заднього виду, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, панель приборів Super Vision з кольоровим монітором 4,2, панорамний люк.

«Харківський міський центр нерухомості» купив автомобіль у ПАТ «Завод Фрунзе» за 875 тис грн., саме такою була очікувана вартість.

В договорі вказано, що ПАТ «Завод Фрунзе» діє на підставі дилерського договору з ТОВ «Хюндай Мотор Україна» з групи «Богдан» бізнес-партнерів президента Петра Порошенка. На сайті «Хюндаю» зазначається, що акційні ціни на Hyundai Tucson починаються з 599 тис грн., а Hyundai Tucson 2.0 A/T TOP Panorama з 838 тис грн.

Керівником і основним акціонером ПАТ «Завод Фрунзе» є депутат Харківської міськради з фракції «За Харків, За Відродження» Олександр Василенко, який у попередньому скликанні пройшов до міськради від Партії регіонів. Акціонерами підприємства також є Олександр Романенко, ТОВ «КУА «Маст-Інвест», співвласниками якого є низка фізосіб.

tucson2

tucson3