Департамент житлового господарства Харківської міської ради 2 лютого уклав угоду з ПРАТ РТМК «Тоніс-Центр» (7-канал) щодо проведення рекламно-інформаційної роботи з метою сприяння створенню ОСББ на 100 тисяч гривень.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договору, який розміщений на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

«7 канал» регулярно отримує кошти без проведення аукціонів від Департаменту Романа Нехорошкова.

В червні-липні 2016 року Департамент житлового господарства Харківської міської ради вже замовляв у ПРАТ РТМК «Тоніс-Центр» на 7-каналі рекламу створення ОСББ і заплатив тоді майже 107 тис.грн.

У жовтні перерахували ще 100 тис. грн.

Нагадаємо, що єдиним кінцевим бенефіціарним власником ПРАТ РТМК «Тоніс-Центр», а відповідно і 7-каналу є цивільна дружина Геннадія Кернеса – Оксана Гайсинську. До 2015 року єдиним кінцевим бенефіціарним власником був сам Геннадій Кернес. Крім Оксани Гайсинської акціями телеканалу володіють мати Михайла Добкіна, Алла Миколаївна Добкіна (25% в статутном капіталі), бізнес-партнер сім’ї Геннадія Кернеса, Ольга Кириллова (25 % в статутном капіталі) та віце-мер Харкова Марина Стаматіна (10% в статутном капіталі).

zamovnyk meriakernesa d0afe