Харківське комунальне підприємство «Центр поводження з тваринами» підписало договір з фізичною особою-підприємцем Андрієм Ревенком на придбання майданчиків для дресирування собак на загальну суму в 1,7 млн грн. без ПДВ. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Комунальне підприємство замовило будівництво семи майданчиків: чотири майданчики типу «Стандарт» по 226 тис грн., два майданчики типу «Стандарт+», по 228 тис грн., та один майданчик для дресирування собак «Аджиліті» за 31,4 тис грн. Всі ціни вказані без ПДВ.

Єдиним конкурентом Ревенка був інший ФОП Анатолій Машуков з пропозицією дорожчою лише на 11,7 тис грн. – 0,7%.

Андрій Ревенко до 2012 року був директором та співзасновником ТОВ «Фабрика повітря». Сьогодні ця фірма зареєстрована в Криму на Юлію Данько.

Варто відзначити, що Ревенко та директор КП «Центр поводження з тваринами» Юлія Шаповалова є друзями в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, проект кошторису витрат на виконання «Програма охорони навколишнього природного середовища м. Харкова на 2013 – 2017 рр.» передбачає в поточному році виділення КП «Центр поводження з тваринами» 4,6 млн грн. Майже 3,5 млн грн. з цієї суми припадає на погашення кредиторської заборгованості підприємства за минулий рік.