Виконуючий обов’язки директора Регіонального сервісного центру МВС в Харківській області Дмитро Крейнер має готівкою 80 тисяч доларів.

Про це стало відомо з його електронної декларації за 2016 рік.

Дмитро Крейнер в 2016 році заробив 333 тис.гривень. Крейнер вказав у декларації лише двох синів, Володимира та Данила. Дмитру Крейнеру лише 29 років.

На посаду виконуючого обов’язки директора Регіонального сервісного центру Дмитра призначили в листопаді 2015 року. До цього Дмитро був заступником начальника центру №2 надання послуг, пов’язаних з використанням автівок, з обслуговування Харкова та Харківського району.

Рік тому в інтерв’ю «Вечірньому Харкову», Дмитро Крейнер вказав, що він одружений та працює на керівних посадах в структурі МВС з 24 років.

Як повідомляє аналітична система «YouСontrol», мати Дмитра Крейнера, Лариса є власницею та керівником ПП «Побутсервіс».

Батько Дмитра в цьому підприємстві працює на посаді бухгалтера.

Але, все цікаве попереду. З декларації Дмитра Крейнера можна подумати, що він пересувається містом пішки. Але, не все так просто.

Мати Дмитра Крейнера має у власності Toyota Land Cruiser 200 2012 року випуску (коштує на ринку 55-60 тис.доларів) та з 2016 року Honda Accord 2013 року випуску (на ринку 23-25 тис.доларів).

Крім цього, 80-річний родич Дмитра Крейнера, Яків Захарович Крейнер, в минулому тренер по водному поло записав на себе дві надкоштовні автівки Toyota Sequoia 2008 року випуску (на ринку 35-40 тис. доларів) та з 2016 року Mercedes-Benz E250 2012 року випуску (на ринку 25-27 тис.доларів).

Регіональний сервісний центр МВС в Харківській області здійснює видачу та обмін посвідчень водія, реєстрацію та перереєстрацію транспортних засобів, видачу та зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. На базі сервісного центру можна скласти також іспит для отримання права керування транспортними засобами.