Печать

Відділ освіти, молоді та спорту Золочівської РДА уклав угоду з ТОВ «Проектбуд-інжиніринг» щодо виготовлення проектно-кошторисної документації вартістю 207 тис. грн.

Про це стало відомо з сайту «Прозорро».

Мова йде про коригування проектно-кошторисної документації (робочого проекту) по об’єкту: «Реконструкція з застосуванням енергозберігаючих технологій будівлі їдальні Удянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу М.М.Угловського.

Цікаво, що у грудні 2016 року Відділ освіти замовив та оплатив ТОВ «Стальконструкція» розробку проектно-кошторисної документації саме по цьому проекту. Тоді вартість проекту коштувала 188 тис. грн.

У серпні відділ освіти уклав угоду з ТОВ «Атлантіс Схід Компані» на проведення реконструкції будівлі їдальні на суму 2,427 млн. грн.

Роботи мали бути виконані до кінця цього року. Але через деякий час була укладена додаткова угода й строки робіт передвинули до кінця 2018 року.

Тепер відділ освіти замовляє фактично новий проект реконструкції вже за 207 тис. Грн.

Тож виникає питання до чиновників, які спочатку замовили один проект, потім за цим проектом не змогли завершити реконструкцію й зараз намагаються витратити ще 207 тис. грн. на новий проект, після чого зросте сума самої реконструкції.

ТОВ «Проектбуд-інжиніринг» створене влітку 2017 року.

Засновниками ТОВ «Проектбуд-інжиніринг» є Наталія Ковальова та Наталія Степаненко.

Степаненко є серед засновників ТОВ «Оксі-артбуд», яка приймала участь у сумнівних торгах, що проводив відділ освіти Дергачівської РДА.

Директором фірми є Валентин Вєтрєнніков.

Меткина,відділ,освіти,харківщині,витрачає,сотні