Печать

КП «Харківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» уклав угоду з ТОВ «Фоворті Білд» щодо реконструкції шкільного стадіону вартістю 10,19 млн. грн.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договору та проведення аукціону, який розміщений на порталі системи електронних закупівель «Прозорро».

Нагадаємо, що планується реконструкція спортивного майданчика на території Харківської загальноосвітньої школи I-III ступенів №127. Планується створення синтетичного поля для гри в міні-футбол, буде створене поле для гри у баскетбол, волейбол та стрітбол.

Також планується поставити обладнання для комбінованого спортивного та дитячого майданчика й зробити воєнізовану смугу перешкод.

У системі «Прозорро» відсутня інформація щодо вартості обладнання та будівельних матеріалів.

Єдиним конкурентом було ТОВ «Машстройсервис».

Власниками ТОВ «Машстройсервис» є Галина та Ігор Воробйови. Останній є зятем екс-віце-мера Харкова Олександра Попова, який якраз курирував питання спорту. Підписантом вказана Валентина Федосєєва.

Директором є Михайло Гревцев.

Нагадаємо, що Дзержинський районний суд міста Харкова визнав винним колишнього директора ТОВ «Машстройсервис» Валерія Воробйова (свекра доньки екс-віце мера Харкова Олександра Попова) у привласненні коштів харківського місцевого бюджету під час реконструкції шкільних спортмайданчиків і засудив його до 2 років умовно та штрафу в 4250 грн.

ТОВ «Машстройсервис» вказало, що буде використовувати субпідрядником ТОВ «НВК «Східбуд», яке розташоване на вул. Іванівській, 1.

Щодо переможця, то «Фоворті Білд» зараз записане на Володимира Козуліна, який раніше був засновником саме єдиних конкурентів – ТОВ «Машстройсервіс».

Щодо субпідрядників, яких вказало «Фоворті Білд», то це буде кременчугське ПП «Поло-Інвестбуд» Юрія Салабаєва, ПП «Донремсервіс» та ТОВ «Уника-Буд».

Перша фірма є постійним субпідрядником ТОВ «Машстройсервис». ПП «Донремсервіс» знаходиться за тією ж адресою, що й субпідрядник ТОВ «Машстройсервис». Більше того, всі ці фірми фігурували у кримінальних провадженнях. Правоохоронці вважали їх сумнівними контрагентами.

Меткикернеса,розпиляли,мільйонів,на,будівництві,шкільного