Печать

Комунальний заклад охорони здоров’я «Центр первинної медико-санітарної допомоги Валківського району» (Харківська обл.) 6 липня уклав договір з ПП «Екіпаж» щодо капітального ремонту внутрішніх приміщень будівлі амбулаторії сімейної медицини в селі Сніжків на 2,31 млн.грн. Про це повідомляє«Харківський антикорупційний центр» з посиланням на систему »ProZorro».

30 березня 2018 року «Центр первинної медико-санітарної допомоги Валківського району» оголосив про проведення тендеру. 17 квітня пройшов аукціон, де найдешевшу пропозицію надало полтавське ПП «Рітм-8» (пропозиція дешевша на 240 тис грн., ніж пропозиція переможця).

Але пропозицію «Рітм-8» відхилили у зв’язку з тим, що на думку Замовника, у учасника не було в наявності всього обладнання, яке необхідне для виконання робіт, а також відомості ресурсів не відповідали вимогам ДСТУ. Також відхилили пропозиції ТОВ «Променергобуд» та ФОП Левченко Н.О. і визнали переможцем торгів ПП «Екіпаж», чия пропозиція була найдорожчою з 4-х учасників.

ПП «Рітм-8» оскаржило своє відхилення в АМКУ, і 8 червня адмінколегія зобов’язала Відділ освіти Валківської РЖА скасувати рішення про відхилення тендерної пропозиції «Рітм-8» та рішення про визначення приватного підприємства «Екіпаж» переможцем торгів.

Після цього «Центр первинної медико-санітарної допомоги Валківського району», незважаючи на рішення колегії АМКУ, вдруге відхилив пропозиції ПП «Рітм-8», ТОВ «Променергобуд» та ФОП Левченко Н.О і знову уклав договір з ПП «Екіпаж».

Приватне підприємство «Екіпаж» з Первомайського Харківської області належить братам Михайлу та Сергію Теплицьким. Останній був депутатом Первомайської міської ради від Партії регіонів (2010-2015 рр.). Батько братів Теплицьких Сергій Теплицький наразі є депутатом Первомайської міської ради («Соціалісти»), а раніше був мером Первомайського (Партія регіонів).

«Екіпаж» також було одним з підприємств, яке брало участь у відновленні житла у Балаклії після вибуху військового арсеналу.

Меткина,попри,рішення,амку,харківщині,двічі