Печать

Балаклійська міська рада уклала угоду з ТОВ «Будсоюз» щодо проведення ремонтних робіт вартістю 1,78 млн. грн.

Про це повідомляє »Харківський антикорупційний центр» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Мова йде про реконструкції будівлі Балаклійського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 1 з улаштуванням індивідуального теплового пункту.

Засновником цієї фірми є Олексій Герасимов. За даними аналітичної системи Youcontrol людина з таким ПІБ працювала директором ТОВ «Проектування та загальний дизайн». Довгий час засновником цієї фірми був нинішній голова ОДА Євгеній Шахненко.

Єдиним конкурентом була фірма «Індіго-Груп», яка належить Павлу Бабенку й Віталію Говорусі.

Заступник губернатора задекларував, що його син Євген Шахненко-молодший минулого року отримавкошти від Павла Бабенка як заробітну плату за основним місцем роботи, а також від «Індіго Груп» – за цивільно-правовою угодою.

«Індиго-Груп» була головним підрядником під час відновлення Балаклії (Харківська обл.) після вибухів на військових складах. З нею уклали 33 договори на загальну суму 38,28 млн грн. За інформацією «ХАЦ», фірма де-факто формувала дефектні акти після виділення коштів, не виконувала заплановані роботи, завищувала вартість будівельних матеріалів в рази. За підрахунками керівника «ХАЦ» Дмитра Булаха, було привласнено близько 50% коштів.

Нагадаємо, що заступник голови ОДА Шахненко курирує сферу будівництва в області.

Меткиоточення,віце,губернатора,харківщини,розіграло,ремонт