Печать

КП «Центральний парк культури та відпочинку імені М. Горького» Харківської міської ради 2 квітня за результатами тендеру замовило компанії «Technical Park S.N.C. Di Martini Fabio E C.» (Італія) атракціон за 700 тис євро, або 22,68 млн грн. без ПДВ. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Цьогоріч поставлять парковий стаціонарний інтерактивний атракціон Aerobat 2018 року випуску діаметром 18 м висотою 15-16 м на 14 посадочних місць зі світлодіодним пакетом освітлення важелів і панеллю управляння оператора. Він складається з основи, яка кріпиться до бетонного фундаменту, підйомного важеля, до якого кріпиться центральний обертовий диск із 14 стрілами. На кінці кожної стріли знаходиться одномісна гондола, що обертається. Гондола – це посадочне місце із системою фіксації пасажира, крилами і важелями інтерактивного управління обертання гондоли на 360° в обидві сторони у площині, перпендикулярній площині обертання центрального обертового диска.

Продавець надасть техзавдання для бетонного фундаменту, проведе навчання персоналу, забезпечить шефмонтаж, пусконалагодження та пост-гарантійне обслуговування.

За суму, котру харківські комунальники відписали за італійський атракціон, можна купити двоповерховий VIP-котедж у Харкові з гаражем, лазнею та ділянкою площею 20 соток:

italici park 01 402e1

Ціна угоди на 19% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 28,00 млн грн.

Власниками фірми «Technical Park S.N.C. Di Martini Fabio E C.» є італійці Фабіо Мартіні, Крістіан Мартіні та Андреа Зербінаті. Зараз у ній працює 29 чоловік.

Єдиним конкурентом була литовська компанія UAB «Heneti» з атракціоном невідомого виробника з такими ж характеристиками, причому ніхто не знижував ціну під час аукціону. Вона була створена у 2016 році, тоді нею керував Laurynas Čiutys. У 2017 році директором була його єдиний акціонер Надія Неділько з Литви, а нині фірму очолює Руслан Іваненко Миколайович 1988 р. нар. із Світловодська Кіровоградської області. Номер телефону суперника +37068781712 належить литовській юридичній фірмі «Eurologika», яка створює, продає і ліквідує компанії, а також реєструє в Литві автомобілі для громадян України.

Меткиіталійці,отримають,мільйони,на,атракціон,для